Rukomet

Rukometaši PPD Zagreb vratili se u dvoranu

Jan Šneler • četvrtak, 21.05.2020.
Rukometaši PPD Zagreb vratili se u dvoranu
Foto: Pixsell

Nakon što gotovo dva mjeseca nisu mogli odraditi uobičajene treninge, rukometaši PPD Zagreba od ovog ponedjeljka vratili su se u dvorane...

Popuštanjem mjera nadležnih epidemioloških institucija, rukometaši PPD Zagreba konačno su se vratili u Kutiju šibica gdje će početi s treninzima. Jasno, oni neće biti uobičajeni jer rukomet kao iznimno kontaktni sport nije poput nekih drugih u kojima je moguć trening bez bliskog kontakta.

Ipak, u klubu su zadovoljni što imaju prilike vratiti se na svoje uobičajeno mjesto rada i pokušati odraditi što bolje treninge koji će biti zadani. U ovoj situaciji, potrebna je i improvizacija te je trener Veselin Vujović pripremio posebni program.

"Jako je teško raditi rukometni trening bez kontakta, no moramo se pridržavati uputa i nadati se da će nam uskoro dozvoliti naše normalne treninge. Kondicijski trener ih je držao na zadovoljavajućem fizičkom nivou, no sad ćemo polako uvoditi specifične rukometne vježbe s loptom. Dug je period iza nas od dva mjeseca bez treninga s loptom, tako da ne želimo ikakve povrede u ovom dijelu s obzirom da su svi dečki zdravi. Svi se nadamo skorom povratku sportskog života na koji smo svi navikli", rekao je Vujović za službene stranice kluba.

FOTO: Marko prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!