Rukomet

Vujović: 'Probat ću to riješiti u roku od četiri do šest mjeseci pa ako bude potrebe i vratio bih se'

Branimir Korać • petak, 22.05.2020.
Vujović: 'Probat ću to riješiti u roku od četiri do šest mjeseci pa ako bude potrebe i vratio bih se'

Posve neočekivano stigla je vijest o odlasku Veselina Vujovića s klupe PPD Zagreba. Obiteljski problemi na kraju su doveli do neočekivanog i prijevremenog raskida suradnje...

Veselin Vujović nije više trener PPD Zareba. S rezultatske strane nije bilo razloga za odlazak, no s privatne Vujović se morao povući kako bi riješio neke probleme.

"Imam jedan problem koji ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, ne mogu biti na dva mjesta istovremeno. To je neodgodivo i koliko god sam pokušavao, nisam uspio i tako sam i klub stavio u nezavidnu poziciju. Hvala ljudima iz kluba na razumijevanju i podršci. Probat ću to riješiti u roku od četiri do šest mjeseci pa ako bude potrebe i vratio bih se", kaže Vujović za Sportske novosti.

Vujović nije u potpunosti zadovoljan napravljenim na klupi Zagreba.

"Na početku nije izgledalo dobro, mogli smo i u Ligi prvaka napraviti više. Kasnije smo uhvatili formu i stabilizirali se te se uspjeli plasirati na Final Four SEHA lige. Na kraju je korona sve poremetila, siguran sam da sam ostavio traga, ali nisam do kraja zadovoljan jer posao nije završen."

Iz PPD Zagreba su se zahvalili Vujoviću, a s imenom novog trenera neće žuriti.

"Žao nam je što Vujović nije više trener. Moram priznati da nas je situacija malo zatekla, ali prihvatili smo, riječ je o obiteljskim obavezama. On je veliki trener, imali smo izvanrednu suradnju, a na najboljoj razini surađivao je i s ostalima u klubu. Sada krećemo u potragu za novim trenerom, sezona je poništena i pripreme počinju u srpnju stoga nema prevelike žurbe. Međutim htjeli bi to riješiti čim prije."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!