Rukomet

Mirko Alilović produžio ugovor sa Szegedom do ljeta 2023. godine

Mihaela Bradovski • subota, 30.05.2020.
Mirko Alilović produžio ugovor sa Szegedom do ljeta 2023. godine
Foto: Pixsell

Iako se ozbiljno spominjao u kombinacijama za prelazak u Eurofarm Pelister, Mirko Alilović na kraju je ostao u Szegedu i stavio potpis na produženje ugovora...

Bivši hrvatski reprezentativac Mirko Alilović ostaje vjeran Szegedu. Alilović je stavio potpis na produženje ugovora i tako prekinuo nagađanja oko budućnosti.

Dosta se spominjalo kako bi mogao pojačati Eurofarm Pelister, makedonski mediji već su ga vidjeli jednom nogom u Bitoli, ali na kraju ipak ostaje u Szegedu gdje se udomaćio.

Alilović je imao ugovor sa Szegedom do ljeta 2021. godine, a on je sada produžen za još dvije godine. U ovom klubu je od 2018. godine, a stigao je iz Veszprema gdje je proveo punih sedam godina.

"Moja obitelj i ja sretni smo u Szegedu i jako sam sretan što sam produžio ugovor. Ovo je za mene najbolje mjesto i za moju karijeru i za privatan život. Volim igrati u dresu Szegeda, sviđa nam se Mađarska i ovdje ćemo definitivno ostati naredne tri godine. Brzo su me navijači prihvatili, a to mi je bilo važno. Želja mi je osvojiti trofej sa Szegedom, nadam se Ligi prvaka, a nastavit ću pomagati suigračima svojim iskustvom", poručio je Alilović.

FOTO: Miranda Čikotić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!