Nogomet

Soldo remijem protiv Altacha ostao na dnu ljestvice, zabio posuđeni igrač Rijeke

Mihaela Bradovski • srijeda, 17.06.2020.
Soldo remijem protiv Altacha ostao na dnu ljestvice, zabio posuđeni igrač Rijeke
Foto: Pixsell

Admira je u 27. kolu austrijskog prvenstva u donjem domu ugostila Altach te je upisala samo remi 1:1 s kojim se nije uspjela pomaknuti s dna ljestvice iako su konkurenti ispred nje upisali poraze...

Zvonimir Soldo s Admirom nikako uhvatiti pravi ritam i odmaknuti se od najugroženijih pozicija. Nakon visokog domaćeg poraza 0:3 od Tirola koji ga je bacio na dno ljestvice, odigrao je samo 1:1 protiv Altacha i tako ostao u najugroženijoj zoni.

Admira je tako i dalje na zadnjem mjestu, s bodom zaostatka za Tirolom i Mattersburgom koji su poraženi u ovom kolu dok joj trećeplasirani član Lige za ostanak, St. P¸olten, bježi dva boda.

Protiv Altacha je bila bolji protivnik i imala je više prilika, ali nije ih koristila te je na kraju morala biti zadovoljna i bodom.

Gosti su poveli već u šestoj minuti golom Christiana Gebauera da bi se Admira vratila u utakmicu u 32. minuti preko Marija Pavelića, igrača Rijeke koji je na posudbi u Admiri.

U nastavku susreta Admira je imala veliku priliku za pobjedu, ali u 84. minuti Morten Hjulmand nije realizirao kazneni udarac.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!