1. HMNL, doigravanje, polufinale, 12.07.2020, 20:00 h
Olmissum 1:0 Futsal Dinamo

Olmissum s minimalnih 1:0 u finale preko Dinama

Matej Kačan • nedjelja, 12.07.2020.
Olmissum s minimalnih 1:0 u finale preko Dinama

Dobili smo i prvog finalista 1. HMNL. Nakon teške borbe u Omišu, domaći Olmissum je s minimalnih 1:0 svladao Futsal Dinamo te je tako ušao u samu završnicu...

Poznat je prvi finalist 1. HMNL. Nakon teške borbe i čvrstog susreta na Ribnjaku u Omišu, prvi sudionik završnice je postao domaći Olmissum koji je ipak iskoristio prednost domaćeg terena i podršku publike te je s minimalnih 1:0 svladao Futsal Dinamo.

Pogodak vrijedan finala djelo je Valerija Jurića u 15. minuti i mogli bi reći da je zasluženo pao jer je u prvom poluvremenu Olmissum bio bolji. Jurić je potegao s osam metara i zatresao mrežu te se s 1:0 ide i na poluvrijeme.

U drugom dijelu je Dinamo zaigrao bolje u potrazi za izjednačenjem te smo gledali nešto ravnopravniju utakmicu, ali se ni Omišani nisu povukli. No do kraja su i vratari sve skidali, a Dinamo nije došao do izjednačenja usprkos tome što je završnicu igrao s golmanom-igračem i viškom igrača u polju.

Ostalo je do kraja 1:0 i Olmissum u finalu čeka pobjednika susreta Novo Vrijeme - Square koji je na rasporedu u ponedjeljak navečer.

1. HMNL, polufinale:
Olmissum - Futsal Dinamo 1:0

1. HMNL, doigravanje

polufinale

Olmissum1:0Futsal Dinamo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!