Nogomet

Di Marzio: Benfica pregovara s Milanom oko Halilovića

Matej Kačan • nedjelja, 26.07.2020.
Di Marzio: Benfica pregovara s Milanom oko Halilovića
Foto: Pixsell

Nekadašnji najveći hrvatski nogometni talent Alen Halilović mogao bi dobiti svoj deveti klub u karijeri. Posudba u Heerenveenu je gotova, a za njegove je usluge navodno zainteresirana portugalska Benfica...

Prema pisanju poznatog talijanskog nogometnog novinara Gianluce Di Marzija, hrvatski veznjak Alen Halilović bi uskoro mogao postati član svog devetog kluba u profesionalnoj karijeri.

Veznjak Milana nije u klupskim planovima nakon povratka s posudbe iz Heerenveena, a za njegove je usluge navodno zainteresirana portugalska Benfica. Kako novinar navodi, dva su kluba već u pregovorima i transfer bi mogao postati realnost.

Halilović je u Milan došao 2018. iz HSV-a, ali za Rossonere nije ubilježio službeni nastup. Bio je na posudbama u Standard Liegeu i Heerenveenu, a prošle je sezone za nizozemsku momčad nastupio u 17 ligaških susreta te je zabio jedan pogodak.

Halilović je postao zvijezda kad je kao 16-godišnjak debitirao za Dinamo i nastupi u seniorskoj i juniorskoj momčadi Modrih su mu donijeli transfer u Barcelonu gdje se ipak nije nametnuo.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!