Košarka

Oslabljeni Nuggetsi nisu imali nikakve šanse protiv Heata

Branimir Korać • subota, 01.08.2020.
Oslabljeni Nuggetsi nisu imali nikakve šanse protiv Heata

Denver Nuggetsi dosta su pogođeni s kompletnom situacijom, a to se vidjelo i u dvoboju protiv Miamija u kojem su glatko poraženi sa 125:105...

Iako ih još uvijek mnogi vide kao velikog kandidata za barem polufinale Zapada, Denver Nuggetsi imaju problema i dok god se oni ne riješe i momčad posloži i kompletira, neće napraviti previše.

U Orlandu su krenuli vrlo skromno, ali takvo što je i razumljivo. Igrali su bez Murrayja, Harrisa i Bartona, kasnili su s dolaskom Jokić, Craig i Porter te je normalno da se takvo što osjeti i na igri.

Protiv Miamija su izdržali jedno poluvrijeme, ali u nastavku susreta jednostavno je Heat potpuno preuzeo kontrolu nad susretom i rutinski slavio.

Bez obzira na sve probleme s kojima su se suočavali, Nuggetsi nisu tražili ispriku već su bili dosta samokritični.

"Bez obzira na sve ovo je neprihvatljivo. Ako si na parketu, moraš igrati najbolje što možeš i moraš se boriti. nema nikakvih isprika, bez obzira koliko igrača imaš na raspolaganju", istaknuo je nakon susreta Torrey Craig.

I ovdje je bo slučaj igrača koji nije kleknuo za vrijeme himne i to Meyers Leonard koji je ostao stajati i to iz respekta prema američkim vojnicima s obzirom da mu je brat dva puta s marincima bio u Afganistanu.

Što se tiče samog susreta na poluvremenu je još uvijek bilo sve otvoreno, na semaforu je stajalo 57:56 za Denver, a onda je Miami u drugi dio ušao puno bolje, odvojio e i rutinski dovršio posao.

Predvodili su ga s po 22 poena Bam Adebayo (devet skokova, šest asistencija) i Jimmy Butler (sedam asistencija) te Kelly Olynyk s 20 poena i pet skokova te svim poenima ubačenim u zadnjoj dionici.

Kod Nuggetsa po 19 poena ubacili su Nikola Jokić (sedam skokova, šest asistencija) i Jerami Grant.

NBA:
Denver Nuggets - Miami Heat 105:125

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!