Tenis

Kutak za kladioničare: Brentford po Premier ligu, Martić po drugo kolo

Matej Kačan • utorak, 04.08.2020.
Kutak za kladioničare: Brentford po Premier ligu, Martić po drugo kolo

Sportski utorak za kladioničare obilježen je finalom kvalifikacija za Premier ligu, ali i WTA turnirom u Palermu kojim se vraća vrhunski tenis, a na teren će hrvatska predstavnica Petra Martić...

Petra Martić - Alison Van Uytvanck

Nakon što je svoj posao uspješno u prvom kolu WTA turnira u Palermu odradila Donna Vekić, na teren će drugog dana turnira i Petra Martić. Martić je prva nositeljica turnira, ali je već najavila da joj rezultat nije u prvom planu.

Već su se na turniru dešavala veća iznenađenja, ali su gotovo sva potpisale domaće predstavnice koje ne moraju proći taj potreban period aklimatizacije. Protivnica Martić je 57. igračica svijeta, Belgijka Van Uytvanck koja ipak ne bi trebala stvoriti previše problema.

Prognoza: Pobjeda Petre Martić

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Martić @1.40, pobjeda Van Uytvanck @3.50

Brentford - Fulham

Razigravanje za popunu trećeg mjesta u Premier ligi dolazi do samog kraja, a dva preostala kandidata su Brentford i Fulham. Na Wembleyju će se tako u direktnom dvoboju sučeliti ova dva kluba, a po kladionicama je favorit Brentford.

Klub koji počiva na analitici je imao ogromnu šansu dohvatiti i direktan plasman, ali je kiksao u posljednjim kolima te je od toga profitirao WBA. Zato sad dolazi popravna šansa, i to protiv ponešto poljuljanog Fulhama koji je nakon prve utakmice s Cardiffom imao sve riješeno da bi na kraju drhtao.

Velika je ovo prilika za Brentford i bila bi prava šteta da se propusti.

Prognoza: Pobjeda Brentforda

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Brentforda @2.30, remi @3.30, pobjeda Fulhama @3.80

Chievo - Empoli

Razigrava se i za popunu Serie A, a tu imamo bespoštednu borbu šest klubova. Dva direktna mjesta su osigurali Benevento i Crotone, a ostali idu u razigravanje koje kreće od četvrtfinala u kojem su slobodni Spezie i Pordenone.

Ostatak se križa prema plasmanu i prvi igraju šesti Chievo i sedmi Empoli. Susret je to dviju ekipa koje su na tablici dijelila samo dva boda i koje su zabile sličan broj golova. No tu dolazimo do bitne razlike, Chievo je primio deset pogodaka manje i igra kod kuće.

Očekujemo zato jako tvrdu utakmicu u kojoj bi kao pobjednik mogao izaći Chievo, ali sve može završiti i remijem. No najbolja oklada je u ovom slučaju ona na to da neće biti kiše golova.

Prognoza: Neće biti gola u oba poluvremena

Koeficijenti (Supersport): Gol u oba poluvremena DA @2.10, NE @1.60

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!