Tenis

Errani jedina u tri seta, Ferro i Sasnovič potvrdile dobru formu

Branimir Korać • srijeda, 05.08.2020.
Errani jedina u tri seta, Ferro i Sasnovič potvrdile dobru formu

U tri ranija meča na WTA turniru u Palermu ispala je jedna nositeljica i to osmopostavljena Ruskinja Ekaterina Aleksandrova...

Program na turniru u Palermu je nastavljen, a srijeda je donijela četiri meča. Od prva tri, samo je jedan otišao u tri seta.

Francuskinja Fiona Ferro zaustavila je osmu nositeljicu Ekaterinu Aleksandrovu i svladala ju je sa 7:5, 6:2. U ovom razdoblju bez tenisa Ferro je igrala puno mečeva na ekshibiciji u Francuskoj gdje je nanizala same pobjede, a da to nije bilo slučajno, pokazala je i ovdje.

Vrlo lako do pobjede je došla Aliaksandra Sasnovič koja je pomela s terena Jasmine Paolini. Domaća igračica nije imala nikakve šanse, uhvatila je samo dva gema i sve je bilo u znaku Bjeloruskinje koja najavljuje da bi se mogla vratiti u Top 100 vrlo brzo.

Jedini meč koji je otišao u tri seta je onaj između Sare Errani i Kristyne Pliškove koji je pripao Talijanki. Domaća veteranka izgubila je prvi set, ali nakon toga je podigla kvalitetu igre na svom servisu te do kraja meča dopustila protivnici samo jedan break, a ona je napravila četiri.

WTA Palermo, drugo kolo:
Fiona Ferro (Francuska) - Ekaterina Aleksandrova (Rusija, 8) 7:5, 6:2
Aliaksandra Sasnovič (Bjelorusija) - Jasmine Paolini (Italija) 6:0, 6:2
Sara Errani (Italija) - Kristyna Pliškova (Češka) 3:6, 6:4, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!