Nogomet

Dario Župarić s Portland Timbersima ušao u finale MLS-a

Branimir Korać • četvrtak, 06.08.2020.
Dario Župarić s Portland Timbersima ušao u finale MLS-a

Portland Timbersi prvi su finalisti MLS-a nakon što su noćas u polufinalu s 2:1 bili bolji od Philadelphije Union. Dario Župarić dao je svoj doprinos i sudjelovao je kod drugog pogotka Timbersa...

Hrvatska će imati svog predstavnika u finalu MLS-a zahvaljujući Dariju Župariću koji je s Portland Timbersima svladao Philadelphiju Union s 2:1 i tako izborio meč za titulu.

Župarić je odigrao cijelu utakmicu i još jednom se potvrdio kao igrač koji ima veliku važnost za ovaj klub. Odigrao je dobru utakmicu te sudjelovao kod pogotka za 2:0.

Portland je vodio od 13. minute kada je Valeri izveo korner, a Jeremy Ebobisse sretno pogodio za 1:0.

U završnici prvog dijela Philadelphia je dobila veliku priliku za povratak, ali Sergio Santos puca preko gola iz kaznenog udarca.

U nastavku susreta Portland je došao do drugog pogotka. Igrala se 70. minuta kada je Valeri još jednom opasno ubacio iz kornera, Župarić nije idealno zahvatio loptu glavom, ali ona dolazi do Sebastiana Blanca koji je iz blizine šalje u mrežu.

Philadelphia je uspjela smanjiti zaostatak u 85. minuti, Andrew Wooten je zabio iz blizine nakon obrane vratara, ali ostalo je tih 2:1, Portlandu dovoljnih za finale.

MLS, polufinale:
Philadelphia Union - Portland Timbers 1:2

Philadelphia Union - Portland Timbers Rezultati uživo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!