Nogomet

Zidane: 'Bale ne želi igrati protiv Cityja'

Matej Kačan • petak, 07.08.2020.
Zidane: 'Bale ne želi igrati protiv Cityja'

Manchester City i Real Madrid igraju uzvrat osmine finala Lige prvaka prije završnog turnira u Lisabonu, a u sastavu Reala neće biti Garetha Balea iako Velšanin nije ozlijeđen...

Novi mjesec, nova drama između Real Madrida i Garetha Balea. Velšanin je već mjesecima na izlaznim vratima kluba, a prije uzvratnog susreta osmine finala Lige prvaka je buknula nova afera. Bale nije na popisu igrača koji konkuriraju za susret iako nije ozlijeđen.

"Imao sam osobni razgovor s njim, odlučio je da ne želi igrati. Ostatak ostaje između njega i mene, a on je kazao da ne želi", kazao je trener Zinedine Zidane nakon sumnji da je Francuz Balea izbacio iz momčadi.

Dobra vijest za Real je povratak Edena Hazarda koji je imao ozljedu gležnja, ali se oporavio i moći će participirati u susretu u Manchesteru.

"Istina je da ga je malo osjećao pri kraju La Lige, ali je sad mnogo bolje nego što je bio. Imali smo dosta vremena za spremiti se za susret i mislim da je OK i da je pun samopouzdanja", kazao je Zidane o Belgijcu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!