Košarka

Draymond Green kažnjen zbog komentara prema Bookeru

Matej Kačan • nedjelja, 09.08.2020.
Draymond Green kažnjen zbog komentara prema Bookeru

Krilni centar Golden State Warriors Draymond Green ipak nije prošao bez kazne zbog komentara prema Devinu Bookeru za kojeg je kazao da treba napustiti Phoenix Sunse...

Očito je da izjave Draymonda Greena o igri Devina Bookera i nisu baš naišle na plodno tlo. Krilni centar Warriorsa je kazao da bi Booker trebao napustiti Sunse, a na to je dobio odbijenicu od Bookera, ali i kaznu od lige.

"Osjećam se kao da je vrlo bitno za organizaciju, da su nam navijači ostali vjerni kroz sve ovo vrijeme. Otkad sam u Phoenixu, nismo imali pobjede, ali je podrška uvijek bila tu. I to je ono što dugujemo navijačima i organizaciji. Nakon dugo vremena se osjećamo kao da je ovaj balon prilika za sve nas i zasad je iskorištavamo", kazao je Booker koji je maksimalno fokusiran na svoju momčad.

Nastavno na te izjave, Green je dobio i kaznu od 50 tisuća dolara od lige zbog javnog vrbovanja koje je zabranjeno prema kolektivnom ugovoru. Objašnjenje lige je da je usvojeno strože pravilo prije sezone 2019/20, a kazna od 50 tisuća dolara je najveća moguća na koju se igrač ne smije žaliti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!