Tenis

Koolhof i Mektić bez problema svladali Ruse iz Top 15 u singlu

Branimir Korać • subota, 22.08.2020.
Koolhof i Mektić bez problema svladali Ruse iz Top 15 u singlu
Foto: Pixsell

Paralelno sa singlom u New Yorku se održavaju i turnir muških i ženskih parova. Nikola Mektić igra s Nizozemcem Wesleyjem Koolhofom te su upisali pobjedu protiv Karena Hačanova i Andreja Rubljova...

Nikola Mektić odlično je krenuo na turniru u New Yorku, u biti Mastersu Cincinnati, samo s promijenjenom lokacijom. Mektić je u paru s Wesleyjem Koolhofom svladao Karena Hačanova i Andreja Rubljova sa 6:4, 6:2.

Koolhof i Mektić trebali su za pobjedu tek nešto iznad sat vremena, bili su bolji i očekivano su prošli dalje. U drugom kolu igrat će protiv Daniela Evansa i Davida Goffina koji su iznenadili Johna Peersa i Michaela Venusa.

Prvi set dobili su zahvaljujući breaku u završnici. Imali su prve prilike kod 4:3 kada su došli do 0:40 i to nisu uspjeli iskoristiti. Međutim što nisu napravili tada, napravili su u desetom gemu kada su došli do break lopte i poveli s 1-0 u setovima.

U drugi set bolje su ušli Rusi koji su poveli s 2:1 uz break, ali nakon toga gube pet gemova u nizu, tri na svoj servis i opraštaju se od turnira.

Western & Southern Open, prvo kolo parova:
Wesley Koolhof/Nikola Mektić (Nizozemska/Hrvatska, 8) - Karen Hačanov/Andrej Rubljov (Rusija/Rusija) 6:4, 6:2

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!