Košarka

Bucksi u četvrtoj dionici dodali gas i povisili na 3-1

Matej Kačan • ponedjeljak, 24.08.2020.
Bucksi u četvrtoj dionici dodali gas i povisili na 3-1

Prva utakmica i pobjeda Orlando Magica nad Milwaukee Bucksima je očito bila samo iznimka jer su Bucksi zaredali s tri pobjede, a nakon najnovije ih samo jedna dijeli od prolaska u drugu rundu doigravanja...

Dugo je Orlando Magic držao egal i nadu da u četvrtom susretu može opet iznenaditi Milwaukee Buckse i izjednačiti seriju na 2-2, ali ipak do toga nije došlo. Nakon 34 minute egala i minimalnih vodstava s obje strane, Bucksi su krajem treće dionice dodali gas.

Buckse je kroz čitav susret gotovo sam vukao Giannis Antetokounmpo, ali se u ključnoj seriji napokon odlučio pojaviti i Khris Middleton koji je krenuo uz šut 1/7 i nije na razini kroz cijelu ovu seriju.

No Middleton je ugradio čak 11 poena u seriju 15:0 koja je Bucksima donijela vodstvo od 19 razlike sedam minuta prije kraja i Magic se do kraja nije oporavio. Završilo je 121:106 i Milwaukee je sad na pobjedu od druge runde.

Giannis je bio fantastičan s 31 poenom, 15 skokova i osam dodavanja, dok je Middleton pomogao s 21 poenom i 10 skokova. Kod Orlanda je sjajan bio Nikola Vučević s 31 poenom, 11 skokova i sedam asistencija, ali nije imao suigrača na takvoj ili približnoj razini.

NBA doigravanje, prva runda:
Milwaukee Bucks - Orlando Magic 121:106

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!