Nogomet

Gavranović: 'Puno živaca trebalo je na kraju'; Stojanović: 'Najteža utakmica u karijeri'

Jan Šneler • srijeda, 26.08.2020.
Gavranović: 'Puno živaca trebalo je na kraju'; Stojanović: 'Najteža utakmica u karijeri'
Foto: Pixsell

Dinamo je u vrlo teškoj utakmici protiv Cluja uspio izboriti treće pretkolo Lige prvaka i doći na korak od grupne faze europskih natjecanja...

Teško je bilo večeras u Rumunjskoj gdje je Dinamo tek nakon boljeg izvođenja penala uspio izbaciti Cluj i proći u treće pretkolo Lige prvaka. Na daljnjem putu do grupne faze elitnog natjecanja čekaju ih još dvije momčadi, a prolaskom već sljedećeg protivnika osigurat će grupnu fazu Europske lige.

"Ovo mije bila najteža utakmica u karijeri. Izginuli smo kao ekipa, Livaković je obranio penal. Svaka čast svima i jako sam ponosan da sam dio ove ekipe", rekao je nakon susreta Petar Stojanović.

Jedan od najiskusnijih Dinamovaca Mario Gavranović ponovio je riječi Dinamova beka Stojanovića kako se doista radilo o nevjerojatnom stresu. Dinamo je gotovo cijelo drugo poluvrijeme i produžetke igrao s igračem manje.

"Puno živaca trebalo je na kraju. Stvorili smo u prvom dijelu dobre prilike i trebali smo voditi s kojim golom više. Ostali smo s igračem manje, ali su dečki izgurali do kraja. Zasluženo smo prošli jer smo bolja ekipa", dodao je Gavranović

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!