Nogomet

Kuglice odlučile: U slučaju pobjede protiv Ferencvaroša, Dinamo ide na Qarabag ili Molde!

Matej Kačan • utorak, 01.09.2020.
Kuglice odlučile: U slučaju pobjede protiv Ferencvaroša, Dinamo ide na Qarabag ili Molde!
Foto: Pixsell

Dan nakon ždrijeba za treće pretkolo Lige prvaka, u Nyonu je održan ždrijeb i za posljednje pretkolo u koje Dinamo može ući pobjedom nad Ferencvarošem. U slučaju prolaska, Dinamo ide na pobjednika susreta Qarabaga i Moldea...

Nakon što je u trećem pretkolu u ponedjeljak izvukao vjerojatno natježeg suparnika, Dinama su kuglice u utorak ipak pomazile. Ako prođe mađarski Ferencvaroš, Dinamo će u završnom pretkolu na pobjednika susreta između Qarabaga i Moldea.

Doigravanje za skupine se igra na dvije utakmice, a pobjednik između Azerbajdžanaca i Norvežana će prvi susret igrati kod kuće, što znači da bi Dinamo mogao na svom terenu igrati ključan susret za plasman u skupine Lige prvaka.

Susret Qarabaga i Moldea će se igrati u Bakuu 15. rujna, a prvi susreti doigravanja su 22. i 23. rujna uz uzvrate tjedan dana kasnije. Mogu Modri biti zadovoljni ždrijebom jer su izbjegli Young Boyse, a neće biti ni emocijama nabijenog regionalnog susreta s Crvenom zvezdom.

Dinamo je s Moldeom već igrao, i to kad je na klupi Modrih također bio Zoran Mamić. Tad se u Norveškoj dogodila velika drama kad se Molde s 0:3 vratio na 3:3, a Dinamo se u završnici čupao te je na kraju prošao zbog golova u gostima.

U ostalim parovima će Maccabi ili Brest na RB Salzburg, Zvezda ili Omonia na Olympiakos, dok će Young Boysi ili danski prvak na češku Slaviju iz Praga.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!