Nogomet

Ivančić u produžetku zabio za pobjedu Zrinjskog u Ljubljani

Matej Kačan • četvrtak, 17.09.2020.
Ivančić u produžetku zabio za pobjedu Zrinjskog u Ljubljani
Foto: Pixsell

Dvoboj prepun Hrvata smo imali prilike pratiti u Ljubljani gdje su snage u drugom pretkolu Europske lige odmjerili Zrinjski i Olimpija, a pobjedu su odnijeli gosti iz BiH nakon produžetka...

Regionalni dvoboj prepun Hrvata odigran je u Ljubljani gdje su se susreli Olimpija Dina Skendera i Zrinjski iz Mostara. Nakon tijesnog dvoboja koji je otišao u produžetak su poprilično iznenađujuće slavili gosti za koje je pogodak vrijedan pobjede zabio Josip Ivančić u 92. minuti.

Poveli su Slovenci preko Ivanovića u 19. minuti, ali početkom drugog poluvremena izjednačava Bilbija. U 81. se čini da Olimpija dolazi blizu pobjede kad je pogodio Vombergar, ali Bilbija još jednim golom u 84. odvodi susret u produžetak.

Istaknuo se kod Zrinjskog Miloš Filipović, srpski je veznjak upisao asistencije kod sva tri pogotka u pobjedi. Njegov hrvatski prezimenjak u obrani BATE Borisova Jakov Filipović nije bio uspješan. CSKA Sofia je bio bolji s 2:0.

Nije bio uspješan ni Dino Mikanović u dresu Almatyja. Bivši desni bočni Hajduka i njegov kazahstanski klub su ispali s 2:1 protiv Maccabi Haife.

Europska liga, drugo pretkolo:
Olimpija - Zrinjski 2:3 (2:2)
CSKA Sofia - BATE Borisov 2:0
Maccabi Haifa - Almaty 2:1

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!