Nogomet

Gorica poražena u finalu Kupa NS Zagrebačke županije protiv Kurilovca

Mihaela Bradovski • utorak, 22.09.2020.
Gorica poražena u finalu Kupa NS Zagrebačke županije protiv Kurilovca
Foto: Pixsell

U finalu Kupa NS Zagrebačke županije dogodilo se iznenađenje, Kurilovec je svladao Goricu na penale i ponovio ono što je već uspio napraviti...

Čovjek bi rekao da Gorica nema rješenje za Kurilovec nakon što je još jednom poražena od trećeligaša u finalu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

Ovaj put završilo je u regularnom dijelu 2:2, a nakon jedanaesteraca su uspješniji bili Kurilovčani koji su slavili s 5:3.

Valdas Dambrauskas poslao je na teren šarenu postavu, očekivano nije koristio sve najjače adute, ali i ova postava morala je izaći na kraj s Kurilovcem.

Međutim još jednom se pokazalo da ako nemaš pravi pristup, ne možeš računati na pobjedu niti protiv trećeligaša, posebno ne jednog od najboljih trećeligaša u kojem sjajan posao radi mladi stručnjak Perica Vidak

Kurilovec je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela preko Luke Sedlačeka, a da bi moglo biti iznenađenja postalo je itekako jasno kada je u 75. minuti Roginić povisio na 2:0.

Gorica je ipak uspjela izjednačiti golovima Špikića i Delfija u 84. i 85. minuti, no prilikom izvođenja jedanaesteraca domaći igrači bili su koncentriraniji i zasluženo su odnijeli trofej pobjednika Županijskog kupa.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!