Nogomet

Milinković-Savić: 'I dalje baš ne mogu doći sebi'

Matej Kačan • petak, 09.10.2020.
Milinković-Savić: 'I dalje baš ne mogu doći sebi'

Veliku pobjedu Srbije u Oslu su prokomentirali i heroji istočnih susjeda, Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović. Prvi je dao dva gola, a Mitrović mu je za prvi asistirao...

Najveća zvijezda srpske nogometne reprezentacije Sergej Milinković-Savić tek je protiv Norveške zabio prva dva gola za reprezentaciju. Nisu ti golovi mogli doći u boljem trenutku jer je zvijezda Lazija donijela svojoj ekipi šansu za plasman na EURO.

"Vraćamo se u Srbiju sretni i zadovoljni. I dalje baš ne mogu doći sebi jer sam prvi i drugi gol za reprezentaciju dao baš u ovakvoj utakmici. Svi smo sretni, ali znamo da nije gotovo i da nas čeka još važnija utakmica", kazao je heroj susreta.

Drugi je pogodak stigao u produžetku, nakon jedne kontre koju su Srbi nepotrebno zakomplicirali. Lopta je na kraju došla do Milinković-Savića koji ju je iskosa nekako čudno zahvatio, ali je ušla. Na prvu nije bilo jasno je li igrač htio pucati ili ubaciti na peterac.

"Naravno da sam htio pucati, bio sam u dobroj šansi za udarac. Mislim da bi svaki igrač napravio isto da je bio na mom mjestu", kazao je Milinković-Savić o drugom pogotku.

Za prvi pogodak mu je asistirao napadač Aleksandar Mitrović koji smatra da je pobjedu Srbija zaslužila.

"Lijepa pobjeda, mislim da smo ju zaslužili. Dali smo sve od sebe i ginuli 120 minuta. Bila je teška, tvrda utakmica u kojoj smo imali mnogo šansi i možda zaslužili da i prije završimo utakmicu. No, to je nogomet. Najbitnije je da smo uspjeli pobijediti. Dali smo maksimum, više željeli pobjedu i to je na kraju presudilo", kazao je Mitrović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!