Nogomet

Bajević: 'Svima nam je poraz teško pao'

Matej Kačan • petak, 09.10.2020.
Bajević: 'Svima nam je poraz teško pao'
Foto: Pixsell

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević je razočaran ispadanjem od Sjeverne Irske, a nije znao odgovoriti na pitanje o svom odlasku ili ostanku na klupi...

Bosna i Hercegovina je doživjela veliko razočaranje ispadanjem od Sjeverne Irske. Od sjajne generacije su svi očekivali još jedan nastup na velikom natjecanju, ali je kobna bila lutrija jedanaesteraca. Izbornik Dušan Bajević je također bio razočaran.

"Teško je ispasti na ovakav način. Razočarani smo jer smo se borili do samog kraja. Igračima ne zamjeram ništa, čestitam im jer su dali sve od sebe i borili su se, ali je umor bio vidljiv", kazao je izbornik Bajević.

BiH ima sjajnu generaciju, a sad ju čeka nastavak ciklusa u Ligi nacija gdje predstoje teške utakmice s Nizozemskom i Poljskom.

"Idemo dalje, što se može. Pokušat ćemo odigrati što bolje protiv Nizozemske i Poljske. Vidjet ćemo kako se igrači osjećaju, svima je rezultat pao teško. Morat ćemo odmoriti neke igrače", kazao je Bajević.

Odmah se povuklo pitanje ostanka Bajevića jer BiH javnost nije zadovoljna izbornikom. Bajević je označen kao glavi krivac ispadanja, ali na pitanje o odlasku on ne zna odgovor.

"Ne znam, vjerojatno ostajem, ali to nije pitanje za mene. To je pitanje za predsjednika Saveza", kazao je izbornik prije susreta s Nizozemskom u Zenici u nedjelju.

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!