Tenis

Šapovalov u meču dana izbacio Wawrinku, Ćorić protiv Raonića

Branimir Korać • petak, 16.10.2020.
Šapovalov u meču dana izbacio Wawrinku, Ćorić protiv Raonića

Poznati su polufinalisti ATP turnira u St. Peterburgu. Borni Ćoriću u polufinalu su se pridružili Denis Šapovalov, Andrej Rubljov i Miloš Raonić...

U najzvučnijem dvoboju dana na ATP turniru u St. Peterburgu Denis Šapovalov svladao je u dva seta Stana Wawrinku. Šapovalov je za pobjedu trebao nešto manje od sat i 45 minuta, a spasio je čak šest od sedam break loptu. Jedina koju je realizirao Wawrinku je nakratko vratila u meč s obzirom da je uspio vratiti jedan izgubljeni servis.

Vrlo uvjerljiv bio je Andrej Rubljov koji je ispustio samo tri gema protiv Camerona Norrieja. Rubljov je odigrao odličan meč i potpuno je nadigrao Norrieja koji se jako teško nosio s Rusom i u svakom svom servis gemu imao "sto muka".

Borna Ćorić u polufinalu će igrati protiv Miloša Raonića. Raonić je odigrao još jedan dobar meč, stigao je i do treće pobjede bez izgubljenog seta i u odličnom raspoloženju čeka polufinale. U četvrtfinalu je sa 6:1, 7:6 svladao Karena Hačanova uz 15 aseva, 72 posto ubačaja prvog servisa i 85 posto osvojenih poena nakon pogođenog prvog servisa.

ATP St. Peterburg, četvrtfinale:
Denis Šapovalov (Kanada, 2) - Stan Wawrinka (Švicarska, 5) 6:4, 7:5
Andrej Rubljov (Rusija, 3) - Cameron Norrie (Velika Britanija) 6:2, 6:1
Miloš Raonić (Kanada, 6) - Karen Hačanov (Rusija, 4) 6:1, 7:6(1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!