Nogomet

Jovićević probio led i došao do prve pobjede na klupi Dnipra, Bartulović strijelac u golijadi

Branimir Korać • nedjelja, 18.10.2020.
Jovićević probio led i došao do prve pobjede na klupi Dnipra, Bartulović strijelac u golijadi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U šestom kolu ukrajinskog prvenstva Igor Jovićević stigao je do prve pobjede na klupi Dnipra. Od hrvatskih nogometaša istaknuo se veteran Mladen Bartulović koji je bio strijelac u porazu Inhuleca...

Nakon što je u Dinamu dobio otkaz i tako u nekoj mjeri kompromitirao sve ono dobrpo što je napravio s juniorima Modrih, Igor Jovićević zaputio se u Ukrajinu. Tamo je preuzeo Dnipro u dosta nezavidnoj situaciji i polako ga diže.

U šestom kolu ugostio je Desnu i stigao do prve ovosezonske pobjede i to protiv momčadi koja nije imala nijedan poraz ove sezone. Dnipro je bio puno bolji protivnik i zasluženo je slavio golovima Oleksandra Nazarenka i Artjoma Dovbika.

Oleksandrija je s 4:3 bila bolja od Inhuleca u čudnoj utakmici koja je mogla imati neočekivan kraj. Povela je Oleksandrija s 4:0 za 40 minuta, a onda su se stvari počele mijenjati.

Do poluvremena Inhulec smanjuje preko Kovaljenka i domaćin ostaje bez isključenog Lučkeviča.

Kada je sredinom drugog dijela Inhulec golom Mladena Bartulovića iz penala smanjio na 4:2, još uvijek nije bilo neke panike, posebno jer je i Inhulec ostao bez isključenog Pavlova, ali kada je Janakov u 74. minuti smanjio na 4:3, već se počela javljati nervoza.

Domaćin je ipak izdržao i odnio pobjedu 4:3.

Nekadašnji igrač Hajduka, a sada već starosjedioc u Ukrajini, Bartulović, odradio je cijelu utakmicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!