Nogomet

Nepotvrđen test na koronavirus u Real Madridu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.11.2020.
Nepotvrđen test na koronavirus u Real Madridu

Uoči dvoboja protiv Intera u Ligi prvaka, jedan igrač Real Madrida dobio je pozitivan test na koronavirus te je uslijedilo i novo testiranje...

Zinedine Zidane možda je ostao bez jednog igrača uoči dvoboja protiv Intera u Ligi prvaka zbog pozitivnog testa na koronavirus.

Kako tvrdi Marca, jedan test bio je pozitivan dok su svi ostali bili negativni. Uslijedilo je novo testiranje koje će dati potvrdu je li uistinu riječ o zarazi koronavirusom ili je riječ o lažnom alarmu kao što je to bio slučaj s Martinom Odegaardom tjedan dana ranije.

Zidaneu najmanje sada trebaju i pozitivni testovi na koronavirus s obzirom na to da već ima dosta problema s izostancima, posebno na poziciji desnog bočnog. Tu je ostao bez Danija Carvajala i Nacha Fernandeza, Alvaro Odriozola tek je počeo s treninzima nakon ozljede, a Lucas Vazquez koji je bio zadnje rješenje, zaradio je ozljedu mišića za vikend protiv Huesce.

Marca tvrdi kako će utakmica protiv Intera lako moguće odrediti sudbinu Realove sezone, ali vjeruje se Zidaneu koji je pod pritiskom upisao zadnje dvije velike pobjede u španjolskoj ligi te osim toga momčad se vratila iz 0:2 minusa protiv Borussije Mönchengladbach.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!