Nogomet

Peternac: 'Imamo dobar niz, moramo tako nastaviti'

Jan Šneler • petak, 06.11.2020.
Peternac: 'Imamo dobar niz, moramo tako nastaviti'
Foto: Pixsell

Nakon pobjede u trećem kolu Europske lige protiv Wolfsbergera (1:0), pomoćni trener Dinama Alen Peternac nije krio svoje zadovoljstvo...

Nakon dva remija u Europskoj ligi, Dinamo je konačno postigao pogodak i upisao pobjedu. Vrijedna pobjeda protiv Wolfsberga u trećem kolu donijela je Modrima prvo mjesto u skupini.

"Pobjeda je teška, ali zaslužena. Imali smo viziju u prvom poluvremenu, ali nedostajalo je agresije. Nedostajalo je dubine u završnici. Nakon crvenog kartona su se zatvorili. Ubacivanjem Atiemwena smo dogovorili da idemo više kroz sredinu i to je uspjelo", rekao je Alen Peternac.

Kako su zbog koronavirusa odsutni bili Zoran Mamić i prvi pomoćnik Damir Krznar, susret je s klupe vodio Alen Peternac. U teškoj utakmici bez nekolicine prvotimaca, Dinamo je izborio vrijednu pobjedu i nastavio niz pozitivnih rezultata.

"Nastavljamo niz uspješnosti. Jedino smo izgubili u gostima od Ferencvaroša. Imamo dobar niz, moramo tako nastaviti. Tko god bude igrao, daje svoj doprinos", zaključio je Peternac.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!