Nogomet

Hoffenheim glatko slavio protiv virusom poharanog Libereca

Branimir Korać • petak, 06.11.2020.
Hoffenheim glatko slavio protiv virusom poharanog Libereca

U skupini L Hoffenheim nije dopustio iznenađenje i visoko je slavio protiv oslabljenog Libereca dok je Gentova noćna mora nastavljena u Beogradu...

Skupina L

Hoffenheim - Liberec 5:0

Koronavirusom poharani Liberec nije imao nikakve šanse u gostima kod Hoffenheima. Česi su potpuno razbijeni, poraženi su s 5:0 što i ne čudi s obzirom da im je dvoznamenkast broj igrača van kadra zbog zaraze koronavirusom.

Niti u domaćim redovima nije bez problema, ali njih je ipak manje, a među onima koji nisu mogli nastupiti zbog pozitivnog testa je i Andrej Kramarić.

Ovdje su strijelci za Hoffenheim bili dva puta Munis Dabbur i Sargis Adamjan dok je još jedan pogodak dodao Florian Grillitsch.

Crvena zvezda - Gent 2:1

Prošlosezonski i ovosezonski Gent rezultatima nemaju veze jedan s drugim. Belgijci jako loše stoje i u prvenstvu i u Europi, a u ovoj skupini su na dnu ljestvice sa sva tri poraza.

Treći poraz stigao je u Beogradu kod Crvene zvezde u otvorenoj utakmici s dosta prilika na obje strane. Domaćini su svoje bolje iskoristili.

Poveli su domaćini golom Kange u 12. minuti, ali gosti su do odmora sretno izjednačili, strijelac je bio Odjidja-Ofoe nakon flipera u 16 metara. Pobjedu Zvezdi osigurao je Katai iz slobodnog udarca uz vrlo lošu reakciju gostujućeg vratara.

Europska liga, skupina L

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Hoffenheim5:0Slovan Liberec
Crvena zvezda2:1Gent
1Hoffenheim 617:2+1516
2Crvena zvezda 69:4+511
3Slovan Liberec 64:13-97
4Gent 64:15-110

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!