Nogomet

Maradona napušta kliniku i odlazi na liječenje od ovisnosti o alkoholu

Branimir Korać • srijeda, 11.11.2020.
Maradona napušta kliniku i odlazi na liječenje od ovisnosti o alkoholu

Diego Maradona uspješno se oporavlja od operacije na mozgu te će se zaputiti u kliniku na liječenje od ovisnosti o alkoholu...

Diego Maradona prolazi kroz vrlo teško razdoblje, zdravlje mu je jako narušeno, ali polako se oporavlja od stanja koje je bilo opasno i po život.

Prije kratkog vremena primljen je u bolnicu zbog anemije, dehidracije i općenito lošeg psihološkog stanja, a tijekom pregleda otkriveno mu je krvarenje u mozgu zbog nastalog hematoma te je pod hitno operiran.

Operacija je prošla dobro, Maradona se oporavlja, ali zbog općenito teškog stanja, morat će na liječenje od ovisnosti o alkoholu.

"Diego je prošao kroz možda najteže razdoblje u svom životu, a mislim kako je pravo čudo što mu je otkriveno to krvarenje u mozgu koje ga je moglo stajati života", kaže Maradonin odvjetnik Matias Morla.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • 280411.11.2020. u 23:44
    Samo kratko. Ako znaš koji je problem, onda ga moraš riješiti. Ako ga ne znaš riješiti potraži onoga tko to zna. Vrlo jednostavno. Ne možemo iz utakmice u utakmicu pričati iste priče. Igrači nisu krivi. Može se desiti pogreška, ali ako se one stalno ponavljaju to treba znati riješiti onaj koji vodi... [više na forumu]
    2804