Nogomet

Norvežani uspjeli složiti B momčad za susret s Austrijom

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.11.2020.
Norvežani uspjeli složiti B momčad za susret s Austrijom

Norveška će ipak nastupiti u susretu protiv Austrije u šestom kolu Lige nacija, ali ne s najjačom momčadi već s potpuno novim igračima...

Zbog odluke norveških vlasti, nakon što je jedan od igrača bio pozitivan na koronavirus, norveškoj reprezentaciji zabranjen je odlazak u Rumunjsku na susret petog kola Lige nacija. Taj susret vjerojatno će biti registriran 3:0 bez borbe za Rumunje, a kako se to ne bi dogodilo i s Austrijom, Norveški nogometni savez uspio je pronaći igrače koji će zaigrati u zadnjem kolu.

Na gostovanje u Austriji otputovat će posve nova momčad bez ijednog igrača koji je bio pozvan za ovu akciju ranije, a momčad će s klupe voditi izbornik U-21 reprezentacije Leif Gunnar Smerud.

Izbornik, stručni stožer i igrači boravit će u karanteni u hotelu na aerodromu u Oslu otkud će izravno otputovati u Austriju te nastupiti u zadnjem kolu Lige nacija. Smerud će biti predstavljen na konferenciji za medije uoči odlaska u Austriju kada će biti predočen i popis putnika na tu utakmicu.

Norveška je trenutno druga u skupini s tri boda manje od Austrije, a da bi upisala promociju u elitni rang, mora slaviti u Austriji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!