Nogomet

Halilović odbio Eduardov poziv da ode u Vasco da Gamu

Matej Kačan • ponedjeljak, 16.11.2020.
Halilović odbio Eduardov poziv da ode u Vasco da Gamu
Foto: Pixsell

Kako prenose Sportske novosti, zanimljiva priča stiže iz Brazila. Naime, nekadašnji Dinamov igrač i hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva pokušao je Alena Halilovića povezati s brazilskim Vasco da Gamom...

Vrlo zanimljiva priča stiže nam iz Brazila. Prema pisanju Sportskih novosti, Alen Halilović je imao opciju odlaska u brazilsku ligu, u Vasco da Gamu iz Rio de Janeira.

Iza ove neobične opcije stoji Eduardo da Silva koji je s bivšim suigračem Leandrom Vitorijom pokrenuo menadžersku agenciju i 25-godišnjem je veznjaku predstavio opciju za koju je smatrao da bi mu oživjela karijeru.

No, Halilović je prije nekoliko dana čvrsto kazao da želi igrati u Europi kad ga se povezivalo s Hajdukom, a sve je potvrdio i sam Vitoria u izjavi.

"Istina je, Eduardo i ja smo predstavili Haliloviću Vascovu želju, ali nije došlo do dogovora. Mislili smo da je to dobra prilika i za njega da se vrati nogometu, ovdje bi sigurno igrao, ali se zahvalio i rekao da ima drugu ponudu iz Europe", kazao je se Vitoria, a navijačke stranice Vasca tvrde da je Halilović imao prevelike zahtjeve.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!