Nogomet

Otkazani zimski kampovi HNS-a za dječake i djevojčice

Mihaela Bradovski, hns.family • četvrtak, 03.12.2020.
Otkazani zimski kampovi HNS-a za dječake i djevojčice
Foto: Pixsell

Zimski kampovi reprezentacija Hrvatskog nogometnog saveza za dječake (U-15, U-16, U-17) i djevojčice (U-15, U-17), koji su se tradicionalno trebali održati tijekom prosinca, otkazani su zbog globalne pandemije novog koronavirusa SARS-CoV-2. Iz istog razloga otkazani su i jesenski selektivni turniri nogometnih središta HNS-a za dječake i djevojčice.

Otkazivanje aktivnosti logična je posljedica uslijed nepovoljnih aktualnih okolnosti, novih restrikcija i prekida svih natjecanja mladeži i amaterskih liga, s izuzetkom Prve HNL juniora.

Podsjetnika radi, Hrvatski nogometni savez je, poslije višemjesečne stanke uslijed već spomenute pandemije koronavirusa, u rujnu, listopadu i studenom nastavio provođenje selektivnog programa i održavanje međužupanijskih selektivnih utakmica za dječake i djevojčice (U-13, U-14), odnosno završnih selekcija nogometnih središta HNS-a za dječake (U-13, U-14) i djevojčice (U-14, U-16).

Selektivni proces provodili su instruktori središta HNS-a za dječake i djevojčice sa županijskim instruktorima i klupskim trenerima.

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!