Košarka

Aleksandar Đorđević dobio otkaz u Virtus Bologni, Marković iskazao nezadovoljstvo

Matej Kačan • ponedjeljak, 07.12.2020.
Aleksandar Đorđević dobio otkaz u Virtus Bologni, Marković iskazao nezadovoljstvo
Foto: Pixsell

Neočekivan otkaz na klupi Virtus Bologne je dobio nekadašnji izbornik srpske reprezentacije Aleksandar Đorđević, a odluka je izazvala nezadovoljstvo kod navijača i nekih igrača...

Nešto se čudno događa u Bologni. Usprkos jako uspješnoj prvoj sezoni i dobrim rezultatima u Eurokupu u drugoj, otkazu Virtusu je dobio trener Aleksandar Đorđević. No, reakcije nekih igrača i napisi u talijanskim medijima sugeriraju da odluka nije sportske prirode.

Virtus je u nedjelju upisao četvrti poraz u Serie A kod kuće protiv Dinamo Sassarija, a Đorđević u sastav za tu utakmicu nije uvrstio Marca Belinellija koji je predstavljen kao ponajveće pojačanje za neki talijanski klub godinama unatrag.

Talijanski mediji navode da je ta odluka bila Đorđevićeva, a da se to nije svidjelo upravi s kojom već neko vrijeme postoji neki problem i nesuglasice. Virtus je izgubio i uprava je očito taj poraz i pad na četvrto mjesto odlučila iskoristiti kao povod.

Nezadovoljstvo tom odlukom je pokazao Stefan Marković kojeg je Đorđević vodio i u srpskoj reprezentaciji i sad u Virtusu. On je na Instagramu napisao kako košarkaške odluke donose ljudi koji se ne razumiju u košarku, a na društvenim mrežama su navijači u šoku.

Đorđević je ove sezone s Virtusom u mnogo boljoj formi u Eurokupu gdje je na 7-0 i već je osigurao Top 16 i sigurno je da ova priča još nije završena te da ćemo u sljedećim danima dobivati sve više detalja i obrazloženja odluke.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!