Košarka

Sixersi krenuli pobjedom protiv Celticsa, Guy sa sirenom za pobjedu protiv Warriorsa

Branimir Korać • srijeda, 16.12.2020.
Sixersi krenuli pobjedom protiv Celticsa, Guy sa sirenom za pobjedu protiv Warriorsa

Noćas su na rasporedu bila tri susreta NBA predsezone, a hrvatski košarkaši nisu nastupili. Luka Šamanić propustio je poraz Spursa kod Houstona...

Prvi nastup u ovoj predsezoni upisali su Philadelphia 76ersi i Boston Celticsi, a u međusobnom dvoboju bolji su bili Sixersi koji su slavili sa 108:99 u debiju Doca Riversa na klupi. I Rivers i Brad Stevens puno su rotirali te su pružili priliku velikom broju igrača.

Kod 76ersa Shake Milton ubacio je 19 poena dok je Joel Embiid dodao 18, a kod Bostona Jeff Teague upisao je 18 poena, a rookie Payton Pritchard dodao je 16 poena.

Još uvijek traje natezanje Houston Rocketsa s Jamesom Hardenom koji je noćas nastupio protiv San Antonio Spursa, ali nitko ne zna kako će se rasplesti cijela situacija oko njegovog odlaska ili ostanka. Rocketsi su s njim svladali Spurse u čijem sastavu nije bilo Luke Šamanića koji je imao probavnih tegoba.

Po 15 poena kod Rocketsa upisali su John Wall i Ben McLemore, a kod Spursa Lonnie Walker ubacio je 17 poena dok je Dejounte Murray dodao 13 poena, pet skokova i sedam asistencija.

Sacramento Kingsi su tricom Kylea Guya sa sirenom upisali pobjedu protiv Golden State Warriorsa. Warriorsi su vodili 30 sekundi prije kraja 113:109 kada Kaleb Wesson smanjuje na 113:111. Nakon toga Damion Lee promašuje tricu da bi na drugoj strani Guy pogodio.

Upravo Guy predvodio je goste s 20 poena (6/10 trica), a Buddy Hield dodao je 18 (trica 5/10). Kod Warriorsa Stephen Curry završio je s 29 poena (5/13 trica) dok je Marquese Chriss dodao 17 poena i devet skokova.

NBA predsezona:
Philadelphia 76ers - Boston Celtics 108:99
Houston Rockets - San Antonio Spurs 112:98
Sacramento Kings - Golden State Warriors 114:113

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!