Rukomet

Dvije Hrvatice u najboljoj postavi druge faze natjecanja

Mihaela Bradovski • četvrtak, 17.12.2020.
Dvije Hrvatice u najboljoj postavi druge faze natjecanja

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u drugom krugu natjecanja upisala je pobjede protiv Rumunjske i Njemačke dok je poražena od prejake Norveške. Kao nagrada za odlične igre, dvije Hrvatice izabrane su u idealnu postavu drugog kruga Eura...

Pet hrvatskih reprezentativki nalazi se među kandidatkinjama za idealnu postavu Europskog prvenstva, a dvije su izabrane u idealnu sedmorku drugog kruga natjecanja.

Fantastične obrane Tee Pijević nisu prošle neprimijećeno i u jakoj vratarskoj konkurenciji izabrana je u idealnu sedmorku.

Na lijevom krilu je Dankinja Larke Nolsoe Pedersen, a na lijevom vanjskom Norvežanka Henny Reistad koja je i Hrvatskoj stvorila dosta problema.

Na srednjem vanjskom je Francuskinja Estelle Nze Minko koja će biti velika prijatenja Hrvatskoj u polufinalu. Norvežanka Nora Mork je na desnom vanjskom, ujedno i jedna od glavnih kandidatkinja za MVP-a Prvenstva.

Na desnom krilu je Crnogorka Jovanka Radičević, ujedno i jedina koja neće sudjelovati u polufinalu. Druga Hrvatica koja je u idealnoj postavi - Ana Debelić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!