Rukomet

Ježić: 'Bilo je malo onih koji su uopće znali da idemo na EP'

Branimir Korać • nedjelja, 20.12.2020.
Ježić: 'Bilo je malo onih koji su uopće znali da idemo na EP'

Katarina Ježić kao prava kapetanica vukla je Hrvatsku do brončanog odličja na Europskom prvenstvu u Danskoj. Ježić je odradila sjajan posao, a u susretu za treće mjesto postigla je pet pogodaka...

Veliko srce i borbenost do krajnjih granica karakteriziraju Katarinu Ježić od početka karijere. I ona je svoje najbolje dane u karijeri doživjela na Europskom prvenstvu u Danskoj.

Ježić je odigrala sjajan turnir, dala je ogroman doprinos u obrani, a u borbi za broncu i u napadu gdje je zabijačla onda kada je to bilo najpotrebnije.

"Navikli smo gledati svoju mušku reprezentaciju kao pobjednike, kako uvijek dobro igraju i na najvišoj razini su, ali novo je što smo sada postali i mi ti koji će dobiti medalju što znači puno za našu zemlju i za nas također. Bilo je malo onih koji su uopće znali da idemo na Europsko prvenstvo, a sada se vraćamo s medaljom oko vrata. Naravno da puno znači za sve nas, osjećaj je nevjerojatan. Mislim da nitko od nas nije svjestan što smo učinili", ekla je Ježić nakon susreta.

Ježić je proglašena za igračicu susreta, a završila je dvoboj s pet postignutih pogodaka iz isto toliko pokušaja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!