Košarka

Bursaspor u produžetku svladao Nanterre, Bologna sigurno protiv Andorre

Matej Kačan • utorak, 22.12.2020.
Bursaspor u produžetku svladao Nanterre, Bologna sigurno protiv Andorre
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Odigrana su još dva susreta Eurokupa, a pobjede su ostvarili turski Bursaspor te talijanski Virtus iz Bologne koji su ionako prije ovih susreta imali riješeno stanje po pitanju prolaska...

Iako je u gostima nakon produžetka svladao Nanterre, Bursaspor neće vidjeti drugi krug Eurokupa. Nakon što je većina Eurokupa ipak odigrala sve svoje utakmice, u skupini D je još ostalo susreta za nadoknaditi.

Nanterre je imao riješeno pitanje prolaska te će dalje kao četvrti iz skupine D, ali se ipak borio do kraja iako je izostao taj dodatni podražaj. Zato je utakmica otišla u produžetak, ali su Turci ipak slavili i ostvarili prvu pobjedu nakon sedam poraza i do kraja imaju nadoknaditi još dvije utakmice.

Bursaspor je s 21 poenom i osam skokova vodio Kenny Kadji, dok je 19 dodao Xavier Munford. 22 poena je kod Nanterrea postigao Johnny Berhanemeskel.

Zaostali susret osmog kola su odigrali Virtus i Andorra, a domaćin je u Bologni sigurno slavio s 92:81. Virtus je tako odradio savršenu grupnu fazu s 10-0, dok je Andorra svejedno prošla te je na 3-6 omjeru i ima odigrati još jedan susret s Monacom.

Eurokup:
Nanterre - Bursaspor 90:91 (81:81)
Virtus Bologna - Andorra 92:81

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!