Košarka

Zadar u Kupu na Cedevitu Junior, debitira Jordano: 'Favoriti smo, ali to trebamo opravdati'

Matej Kačan • ponedjeljak, 11.01.2021.
Zadar u Kupu na Cedevitu Junior, debitira Jordano: 'Favoriti smo, ali to trebamo opravdati'
Foto: Pixsell

Košarkaši Zadra nastavljaju sa zgusnutim rasporedom te samo dva dana nakon poraza od Cedevita Olimpije igraju protiv druge Cedevite, one zagrebačke u sklopu Kupa...

Samo dva dana nakon tijesnog poraza od Cedevite Olimpije, košarkaše Zadra čeka nova obveza, ovaj put protiv "mlađeg brata" slovenskog kluba, zagrebačke Cedevite Junior. Zadrani tim susretom osmine finala Kupa Krešimira Ćosića kreću u obranu trofeja.

Zadar i dalje vodi Ivan Perinčić, ali su dobre vijesti da se Veljko Mršić polako oporavlja i priključuje ekipi koja je napokon kompletna. Perinčić je svjestan koliko ovaj trofej znači Zadranima i zato ovu utakmicu posebno podcrtava:

"Ovo je nama jedna od najvažnijih utakmica u siječnju. Maksimalno ozbiljno i koncentrirano dočekujemo ovu utakmicu. Danas je najvažnije, nakon stresne utakmice i neprospavane noći, ekipu dignuti i regenerirati, kako bi spremni dočekali sutrašnju utakmicu. Utakmica protiv Cedevite Junior će biti zahtjevna jer će oni sigurno biti motivirani da probaju pobijediti i napraviti iznenađenje. Sad kako imamo cijelu ekipu na okupu mislim da smo spremni odigrati jednu dobru utakmicu, naravno imperativ je pobjeda, kao što sam rekao ovo nam je jedna od najvažnijih utakmica u siječnju", kazao je Perinčić.

Debi u dresu Zadra će imati novopristigli Antonio Jordano. On je boje Cedevite, točnije njene B ekipe za domaću ligu branio dok je još glavni pogon bio u Zagrebu pa će mu ovo biti susret protiv svojevrsne bivše momčadi.

"Već tjedan dana treniram s ekipom, nažalost nisam još do sad mogao odigrati utakmicu. Iščekujem tu prvu utakmicu da vidim kako će sve to izgledati. Uzbuđen zbog svoje prve utakmice za Zadar. Mi smo u ovoj utakmici favoriti ali to naravno moramo opravdati na terenu", naglasio je Jordano.

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!