Rukomet

Gudmundsson: 'Pokazali smo se u svom najlošijem izdanju'

Mihaela Bradovski • petak, 15.01.2021.
Gudmundsson: 'Pokazali smo se u svom najlošijem izdanju'
Foto: Davor Sajko

Islanđani su u Svjetsko prvenstvo krenuli porazom od Portugala. Izbornik Gudmundur Gudmundsson bio je vrlo razočaran nakon susreta...

Nekoliko dana ranije Island je pregazio Portugalce u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, ali u Egiptu je bila drugačija priča. Portugal je bio bolji i na kraju je zasluženo slavio.

"Napravili smo previše pogrešaka u napadu, prečesto smo im davali loptu na srebrnom pladnju., a u ovako izjednačenoj utakmici to se kažnjava. Pokazali smo se u svom najlošijem izdanju", govorio je Gudmundur Gudmundsson.

Broj golova nikako ga nije zadovoljio, a posebno ga brine previše propuštenih prilika. "Primiti 25 golova je dobro, ali nismo znali iskoristiti prilike koje su nam se pružale. Gurali smo prečesto loptu na crtu u teškim situacijama i kaznili su nas. Znali smo da će to biti 50:50 utakmica i da bi na ovakvom natjecanju u takvoj utakmici pobijedili, morate napraviti puno toga dobroga. Osjetio sam neodlučnost kod igrača, čak smo dobro krenuli, ali onda smo počeli poklanjati lopte. Imali smo neuobičajen broj izgubljenih lopti i protivnik je to iskoristio. Unatoč svemu tome, protiv ovakve momčadi izgubili smo samo dva gola razlike."

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!