RTL video

[VIDEO] Martinović: 'Rekli smo jedni drugima da moramo uživati više'

Matej Kačan • nedjelja, 17.01.2021.
[VIDEO] Martinović: 'Rekli smo jedni drugima da moramo uživati više'

Mladi hrvatski šuter Ivan Martinović bio je zadovoljan drugim poluvremenom protiv Angole,ali je naglasio da je ulazak u utakmicu opet bio u grču...

Novu dobru utakmicu na desnom vanjskom je za Hrvatsku odigrao Ivan Martinović. Ljevoruki šuter je nakon tri gola Japanu zabio pet Angoli, a razgoropadio se u drugom dijelu. Za RTL je podijelio svoje dojmove.

"Mislim da smo i ovu utakmicu počeli malo u grču, htjeli smo pokazati što možemo, srećom smo to uspjeli u drugom poluvremenu. Pokazali smo Hrvatsku koju želimo svi vidjeti", naglasio je Martinović.

Opet je trebalo vremena da se stroj zagrije, ali je u drugom dijelu to bila igra kakvu svi priželjkuju. Krenulo je i Ivana, zabio je pet pogodaka.

"Mislim da smo bili u grču, utakmica s Japanom nam je uzela samopouzdanja, mislim da nam treba vremena. U drugom poluvremenu smo igrali kako znamo i kako trebamo. U svlačionici smo rekli da moramo više uživati, došli smo na SP i ne smijemo igrati u grču, da ostavimo srce na terenu. Rekli smo da idemo uživati i igrati jedan za drugog, to nam je dosta pomoglo pa smo napravili razliku. Tako je i meni, čim sam zabio jedan-dva je bilo lakše", završio je Martinović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!