Rukomet

Červar: 'Rivera je jako dobar trener i bit će to dobra utakmica'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 18.01.2021.
Červar: 'Rivera je jako dobar trener i bit će to dobra utakmica'
Foto: Pixsell

Lino Červar okrenuo se u pootpunosti sljedećoj utakmici, nakon pobjede protiv Angole, slijedi Katar koji će biti teži protivnik...

Hrvatska sutra od 18 sati igra protiv Katara i očekuje novu pobjedu. Lino Červar upozorava kako će biti vrlo bitan pristup njegovih igrača.

"Bit će vrlo teška i iscrpljujuća utakmica jer tu se radi o dva velika boda koji se prenose. Naš pristup bit će jako važan, tu se moramo transformirati u ekipu koja vjeruje u sebe i svoju moć koju moramo pokazati iako neće biti jednostavno."

Obrana je protiv Angole bila dobra, a ovdje očekuje da će biti još bolja.

"Obrana koja se popravila mora dati još više jer s njom dobivamo samopouzdanje, a u napadu moramo biti štedljivi na lopti, lukavi, mudri. Velika natjecanja nisu mjesto na kojem će se netko naigravati nego je važno pobijediti. Važna su nam ta dva boda iako znamo da je to pritisak na te mlade igrače, ali moramo tako razmišljati."

Katar ima dobru reprezentaciju i neće biti jednostavan protivnik.

"Oni imaju 3-4 važna igrača koji su nositelji igre i na njih ćemo se koncentrirati i pokušati smanjiti njihovu učinkovitost tijekom igre, a da podignemo našu. Bit će nadmetanje, Rivera je jako dobar trener i bit će to dobra utakmica."

"Vidi se da su više zajedno nego mi, Rivera si može priuštiti da u svakom trenutku prekine prvenstvo i krene s pripremama, a kod nas je malo drugačije. Mi smo se pripremali u potpuno drugačijoj atmosferi, stalno smo bili u nekoj izolaciji, nismo došli dobro spremni, ali tu su volja i disciplina."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!