Košarka

Knicksi svladali Orlando u NBA matineji

Matej Kačan • ponedjeljak, 18.01.2021.
Knicksi svladali Orlando u NBA matineji

NBA liga i SAD slave Dan Martina Luthera Kinga, a to znači mnoštvo utakmica u atraktivnom ranijem terminu. U prvoj utakmici dana su New York Knicksi svladali Orlando Magic te se drže na šestom mjestu...

Iako im je forma malo pala nakon sjajnog ulaska u sezonu, NY Knicksi se drže na mjestima koje vode u doigravanje. Drugom uzastopnom pobjedom su Knicksi skočili na 7-8 omjer, a u matineji Dana Martina Luthera Kinga su svladali Orlando Magic.

Magic je u katastrofalnom nizu poraza koji je još malo produbljen i Orlando je pao na 6-8 omjer nakon dobrog početka. Kroz cijeli susret u prve tri četvrtine su Knicksi vodili, a pokušaj povratka Orlanda u posljednjoj dionici je propao zahvaljujući napadačkim greškama.

Bio je to dvoboj dvije prave obrane i dva obrambena gurua na klupama pa je rezultat kakvog bi i očekivali od susreta Toma Thibodeaua i Stevea Clifforda. Završilo je 91:84, što je rezultat bliži europskoj košarci neko modernoj NBA.

je vodio Knickse s 22 poena i 10 skokova, a fantastičan je bio Julius Randle s 21 poenom i čak 17 skokova. Nikola Vučević nije mogao sam, Crnogorac je upisao 24 poena i 14 skokova u porazu.

NBA:
NY Knicks - Orlando Magic 91:84

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!