Rukomet

[VIDEO] Štrlek: 'Napokon da smo i mi nekog razbili'

Matej Kačan • četvrtak, 21.01.2021.
[VIDEO] Štrlek: 'Napokon da smo i mi nekog razbili'

Krilni igrač hrvatske reprezentacije Manuel Štrlek je bio zadovoljan pobjedom nad Bahreinom, a posebno je istaknuo čvrstu obranu koja je donijela dobro otvaranje...

Iako se od početka prvenstva istaknuo iskrenim izjavama bez kočnice, i Manuel Štrlek je morao iskazati zadovoljstvo pobjedom nad Bahreinom. Posebno je istaknuo dobar ulazak u utakmicu u obrani, ono što je izostalo protiv Japana i Angole.

"Čestitke dečkima, od prve minute smo ušli jako u obrani. Bili smo gusti, radili faulove i to se vidjelo na rezultatu. Drago mi je da smo nekog razbili, da nije bilo mučenja do kraja. Vidjelo se da nas je utakmica s Katarom digla, nadam se da ćemo rasti", kazao je Štrlek.

Sad slijedi priprema za Argentinu koja zaslužuje respekt, a pojedini igrači su je na trenutke i uhvatili na ovom Prvenstvu pa znaju što očekivati.

"Kolektivno ih još nismo gledali, na momente smo ih vidjeli u sobama. Oni su godinama nezgodna ekipa, oni i Brazil su već otprije ozbiljne reprezentacije. Sigurno neće biti lako, imaju dobre individualce, naglasio bih Simoneta koji igra u Montpellieru i neće biti lako. No, ako ćemo igrati obranu kao danas i ako ćemo biti gusti, ja sam uvjeren da moramo pobijediti."

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!