Košarka

Bogdanović dobar u nastavku niza Jazza, LeBron vodio Lakerse do pobjede protiv Bucksa

Branimir Korać • petak, 22.01.2021.
Bogdanović dobar u nastavku niza Jazza, LeBron vodio Lakerse do pobjede protiv Bucksa

Noćas su u NBA ligi na rasporedu bila tri susreta, a Bojan Bogdanović ponovno je imao fizički napornu bitku sa Zionom te je njegov Jazz izašao kao pobjednik...

Jazzeri igraju jako dobro već neko vrijeme i to se vidi po rezultatima. S druge strane Pelicansi upravo suprotno i prevelika ovisnost o dvojici igrača ne donosi kvalitetne rezultate u ovom trenutku.

Utah je slavila iako je dosta loše otvorila utakmicu i izgubila prvu dionicu 43:31. Nakon toga krenuli su Jazzeri, napravili veliku seriju, okrenuli susret u svoju korist i više nisu dopustili Pelicansima da zakompliciraju dvoboj.

Bojan Bogdanović nije šuterski briljirao, ali je odradio vrlo dobru utakmicu. Za 30 minuta provedenih na parketu ubacio je 16 poena (3/6 za dva, 1/5 za tri, 7/7 slobodna) uz tri skoka i dvije ukradene lopte.

Sjajan je bio Donovan Mitchell s 36 poena(6/8 trica), sedam skokova i pet asistencija, Mike Conley dodao je 20 poena i šest asistencija, a Rudy Gobert 12 poena i 11 skokova.

Kod Pelicansa Zion Williamson ubacio je 27 poena, a Brandon Ingram 23.

New York Knicksi iznenadili su u gostima Golden State Warriorse i slavili su 119:104. Susret je obilježilo isključenje Draymonda Greena koji je u jednom trenutku nezadovoljan opsovao prema suigraču, suci su to shvatili kao da se obratio njima i isključili ga, Nije pomoglo niti objašnjavanje Stevea Kerra i igrača Warriorsa, iako su bili svjesni pogreške, odluku nisu promijenili.

Knicksi su tako još jednom ove sezone iznenadili predvođeni raspoloženim RJ-om Barrettom.

Barrett je ubacio 28 poena uz pet asistencija, 18 poena i osam skokova dodao je Mitchell Robinson, a Julius Randle pratio je sa 16 poena, 17 skokova i devet asistencija. Kod Warriorsa Stephen Curry ubacio je 30 poena(5/14 trica) dok je Andrew Wiggins dodao 17 poena i devet skokova.

Los Angeles Lakersi upisali su pobjedu protiv Milwaukee Bucksa koje su u gostima svladali sa 113:106. Veliki dvoboj tako je pripao LeBronu Jamesu koji je bio posebno motiviran i agresivan te predvodio svoju momčad.

Ubacio je 34 poena (6/10 trica) uz šest skokova i osam asistencija, a Kentavious Caldwell-Pope dodao je 23 poena (7/10 trica). Kod Bucksa Giannis Antetokounmpo ubacio je 25 poena uz 12 skokova, Jrue Holiday dodao je 22 poena, sedam asistencija i pet skokova, a Khris Middleton slijedio je s 20 poena, sedam asistencija i pet skokova.

NBA:
Utah Jazz - New Orleans Pelicans 129:118
Golden State Warriors - New York Knicks 104:119
Milwaukee Bucks - LA Lakers 106:113

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!