Rukomet

Podravka glatko poražena u drugom susretu u Moskvi

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.02.2021.
Podravka glatko poražena u drugom susretu u Moskvi
Foto: Pixsell

Nakon što su u nedjelju pružile jako dobar otpor Moskovljankama, rukometašice Podravke u drugom susretu u dva dana protiv jakih Ruskinja nisu imale nikakve šanse...

U nedjelju je to izgledalo jako dobro, Podravka je do zadnjih pet minuta stvarala velike probleme Moskovljankama, ali u drugom susretu nije bilo snage, ušao je i CSKA u utakmicu ozbiljnije i završilo je visokom pobjedom 36:20.

U ovoj drugoj utakmici Podravka se držala do polovice prvog dijela, no onda je jednostavno pala, domaćin se rastrčao i raspucao i susret je brzo odlučen.

Polovicom prvog dijela Tsakalou je smanjila na 9:7 i bilo je to zadnji put da je Podravka bila na pristojnom zaostatku, ali već do poluvremena Ruskinje su pobjegle na visokih 16:10.

U drugom dijelu nastavio se potop Podravke koja nije imala odgovor na sjajnu igru Ruskinja. Susret je završio 36:20, vrlo visokom pobjedom CSKA.

Podravku su predvodile Lamprini Tsakalou sa sedam golova i Dijana Mugoša s tri. Vratarke CSKA bile su na 50 posto obrana, a šest golova postigla je Darja Dmitrieva.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!