Košarka

Nekoliko navijača izbačeno iz dvorane Hawksa nakon sukoba s LeBronom

Matej Kačan • utorak, 02.02.2021.
Nekoliko navijača izbačeno iz dvorane Hawksa nakon sukoba s LeBronom

Sinoćnji susret Atlanta Hawksa i LA Lakersa obilježio je incident u kojem su LeBron James i navijači Hawksa ušli u verbalnu prepirku, a sve je završilo izbacivanjem tih navijača iz dvorane...

Navijača u NBA dvoranama nema mnogo i nisu dozvoljeni u svakoj dvorani, ali i reducirani broj u nekim dvoranama je dovoljan za onaj zanimljiv štih i pokoji incident. Jedna od dvorana gdje navijači mogu na utakmice u manjem broju je ona Atlanta Hawksa gdje su gostovali LA Lakersi.

Na toj je utakmici došlo do verbalnog sukoba između LeBrona Jamesa i jednog navijača Hawksa, a u sve se uključila i supruga navijača koja je sjedila kraj njega i koja je vrlo burno reagirala prema LeBronu. Nakon svega su navijači izbačeni iz dvorane, a svoju stranu priče je ponudila i žena u pitanju.

Ona je na svojim društveni mrežama naglasila kako se James iz čista mira obrušio na njezinog supruga te je onda ona stala u njegovu obranu. Također je kazala kako ju je James nazvao pogrdnim nazivom "ku*a" dok joj je govorio da sjedne.

Američki mediji nisu Jamesa upitali za dio priče s pogrdnim nazivom, ali četverostruki NBA prvak nije cijeli incident previše primio k srcu te je sve skupa više gledao sa strane da su navijači napokon u nekim dvoranama.

"Na kraju dana, sretan sam što su se navijači vratili u dvorane. Nedostajala mi je ta interakcija, ona mi treba. Mi kao igrači trebamo tu interakciju, ne mislim da su zaslužili izbacivanje", kazao je James koji smatra da je u svemu faktor možda imao i alkohol.

"Možda su popili pokoje piće pa bi možda i nastavili s tim tijekom utakmice. To bi uništilo utakmicu pa su suci vjerojatno napravili ono što su morali", rekao je LeBron.

Američki mediji najviše su se osvrnuli na činjenicu da je žena u gledalištu spustila zaštitnu masku ispod brade dok je vikala na igrača, a na snimci incidenta se čuje kako joj netko tko nije u kadru sugerira da vrati masku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!