Košarka

Izvučeni parovi polufinala Krešinog Kupa, Zadar u obranu naslova ide protiv Cibone

Matej Kačan • četvrtak, 04.02.2021.
Izvučeni parovi polufinala Krešinog Kupa, Zadar u obranu naslova ide protiv Cibone
Foto: Pixsell

U prostorijama HKS-a održan je ždrijeb polufinalnih parova Kupa Krešimira Ćosića. Branitelj naslova je momčad Zadra koja će u polufinalu na Cibonu...

Nakon što smo u srijedu saznali i druga dva sudionika polufinala Kupa Krešimira Ćosića, u prostorijama HKS-a je u 11 sati u četvrtak održan ždrijeb polufinalnih parova.

Ždrijebane su četiri ekipe: Zadar, Split, Cibona i Furnir koji je načinio iznenađenje te se plasirao u polufinale pobjedom nad Zabokom u gostima.

Bez obzira na taj uspjeh, Furnir je i dalje klub iz donjeg doma HT Premijer lige pa je najviše sreće u ždrijebu imala momčad Splita koja je izbjegla derbi utakmicu u polufinalu. dvostruke sreće Splićani su imali jer su izvučeni prije Furnira, što znači da će igrati kod kuće.

Drugi polufinalni par tako čine Zadar i Cibona i jedna od te dvije ekipe će razočarati svoje navijače krajem nadanja i prije finala. To će biti i repriza finala od prošle godine kad je Zadar slavio na svom terenu, a na svom terenu će Zadar igrati i ovogodišnje polufinale.

Polufinala bi se trebala igrati 10. veljače, dok je veliko finale na rasporedu tri dana kasnije, i to na neutralnoj lokaciji.

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!