Rukomet

Marin Šipić van terena nekoliko mjeseci

Matej Kačan • subota, 13.02.2021.
Marin Šipić van terena nekoliko mjeseci
Foto: Pixsell

Velik udarac za RK Zagreb i hrvatsku rerpezentaciju. Zbog ozljede desnog ramena će nekoliko mjeseci van terena biti Marin Šipić koji mora na operaciju...

Nakon kliničke i dijagnostičke obrade, utvrđena je ozbiljna povreda desnog ramenog zgloba pivota rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb i hrvatskog reprezentativca - Marina Šipića. Nažalost, radi se o povredi gdje je očekivani vijek oporavka 4 do 5 mjeseci. U srijedu 17. veljače bit će podvrgnut artroskopskom zahvatu nakon kojeg ćemo dati detaljne informacije o samoj ozljedi.

"Sezona je sama po sebi bila čudna i žao mi je da mi ovako završava. Žao mi je što neću biti tu za klub i reprezentaciju u nastavku izazova i natjecanja pred nama. Ali to je sastavni dio sporta. Nadam se dobrom oporavku i vraćam se još jači i spreman za sljedeću sezonu. Ekipi želim da dobro odradi preostale utakmice, a u meni će imati najglasnijeg navijača", kazao je Marin Šipić, prenosi stranica RK Zagreb.

Velik je ovo udarac i za izbornika reprezentacije Hrvoja Horvata. On je Šipića uvrstio na popis za olimpijske kvalifikacije, ali je nakon Luke Stepančića ostao bez novog igrača u samo nekoliko dana.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!