Tenis

Mate Pavić zaustavljen u polufinalu mješovitih parova

Matej Kačan • srijeda, 17.02.2021.
Mate Pavić zaustavljen u polufinalu mješovitih parova
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Mate Pavić zaustavljen je u prvom od dva polufinala koja će odigrati na Australian Openu. U igri je još u muškom paru, ali je u mještovitim parovima ispao prije finala...

Uz to što igra vrhunski u konkurenciji muških parova na Australian Openu, hrvatski tenisač Mate Pavić dogurao je daleko i u konkurenciji mješovitih parova. On i njegova partnerica Gabriela Dabrowska su kao treći nositelji došli do polufinala, ali su ispali.

Bolji od njih bili su Barbora Krejčikova i Rajeev Ram pa je tako Čehinja Krejčikova bila kobna za dva hrvatska predstavnika u parovima u dva polufinala u jednom danu. Naime, Krejčikova je i u ženskim parovima zaustavila Dariju Jurak.

Ram i Krejčikova su hrvatsko-kanadsku kombinaciju riješili u dva seta i za sati i 17 minuta igre. Najveću priliku su Pavić i Dabrowski imali u prvom setu kad su pri 5:4 i pri 6:5 imali tri break i set lopte, ali se otišlo u trinaestu igru gdje su protivnici bili bolji sa 7:3.

U drugom setu je bio dovoljan jedan break pri 4:3 da Krejčikova i Ram mirno privedu susret kraju i plasiraju se u finale.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!