Košarka

Bogdanović neprecizan u devetoj uzastopnoj pobjedi Jazza, zaustavljeni Zubac i Clippersi

Branimir Korać • četvrtak, 18.02.2021.
Bogdanović neprecizan u devetoj uzastopnoj pobjedi Jazza, zaustavljeni Zubac i Clippersi

Težak posao imali su Ivica Zubac i Los Angeles Clippersi protiv Utah Jazza. Bogdanovićevi Jazzeri nastavili su pobjednički niz te stigli do devetog uzastopnog slavlja...

Utah Jazz učvrstio je status najbolje momčadi lige. Stigao je do devete uzastopne pobjede, ovaj put protiv Los Angeles Clippersa koje je u gostima svladao s glatkih 114:96.

Clippersi su i u ovom susretu bili bez Kawhija Leonarda Paula Georgea, a tako oslabljeni protiv Jazzera ipak nisu mogli. Niti šuterski loša večer Bojana Bogdanovića nije naštetila momčadi iz Salt Lake Cityja, ostali su uglavnom bili raspoloženi i raspucani.

Prvo poluvrijeme pripalo je Clippersima, tu je osima Bogdanovića dosta promašivao i Donovan Mitchell, ali u nastavku susreta Utah je proradio.

U drugom poluvremenu posebno važnu ulogu igrao je Rudy Gobert koji je potpuno dominirao na obje strane parketa i nosio Jazz do pobjede. Clippersi nisu pronalazili načina kako ga zaustaviti, pa tako ni Ivica Zubac koji je također imao problema s jednim od najboljih centara lige.

Na kraju je najviše poena ubacio Mitchell koji je došao do njih 24 čemu je dodao i sedam skokova i sedam asistencija dok je Gobert dodao 23 poena i 20 skokova. Bogdanović je za 23 minute ubacio pet poena uz šut 2/7 za dva, 0/3 za tri, 1/1 slobodna.

Kod Clippersa Lou Williams ubacio je 16 poena uz šest skokova i asistencija, a Reggie Jackson dodao je 15 poena, pet skokova i pet asistencija. Ivica Zubac za 22 minute ubacio je osam poena (4/6 za dva) uz deset skokova i dvije asistencije.

NBA:
Los Angeles Clippers - Utah Jazz 96:114

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!