Nogomet

Petković: 'Mislim da mi je ovo čak i najbolja utakmica za Dinamo'

Mihaela Bradovski • petak, 19.02.2021.
Petković: 'Mislim da mi je ovo čak i najbolja utakmica za Dinamo'
Foto: Pixsell

Bruno Petković odigrao je vrhunsku utakmicu u Krasnodaru i uništio je domačće braniče. Nakon povratka u Zagreb potvrdio je kako mu je ovo možda i najbolja utakmica u dresu Dinama...

Bruno Petković odnio je posve zasluženo titulu igrača utakmice, odradio je fantastičan posao u Krasnodaru.

"Jako sam zadovoljan, možda smo mogli i do boljeg rezultata, ali ne treba plakati za prolivenim mlijekom. Imamo dobar rezultat i to nas veseli stoga to ttreba ponoviti i u Maksimiru. Krasnodar nema što čekati, morat će igrati otvoreno, a mi ćemo ga kazniti. Moramo izaći kao da je 0:0, a ne 3:2, jednako kao što smo izašli u Krasnodaru."

Očekuje kako će Krasdnodar igrati vrlo slično i u Zagrebu.

"Ne vjerujem da će puno toga mijenjati, vjerujem da će igrati kao i kod kuće. Napadaju s puno igrača i onda je normalno da imaju problema, mi to možemo kazniti."

Petković se slaže da mu je ovo možda i najbolji nastup u Dinamovom dresu.

"Mislim da mi je ovo čak i najbolja utakmica za Dinamo. Uvijek želim odigrati dobro, moram biti konstantniji i kada nemam dobar dan, svejedno biti dobar."

Nakon HNL-a, ponovno je sav fokus na Europi.

"O Europi nismo previše govorili jer smo imali dosta posla u prvenstvu, tek uoči Krasnodara. To je jako dobra momčad i nsposoban je nadoknaditi ovaj zaostatak stoga nema razloga da razmišljamo previše unaprijed."

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!