Liga prvaka, nokaut faza, osmina finala - prve utakmice, 23.02.2021, 21:00 h
Lazio
Lazio 1:4 Bayern
Bayern

Bayern sve odradio u prvom susretu, u Rimu visoko slavio protiv Lazija

Mihaela Bradovski • utorak, 23.02.2021.
Bayern sve odradio u prvom susretu, u Rimu visoko slavio protiv Lazija

Bayern je već u prvom susretu osmibne finala Lige prvaka odradio najveći dio posla. U Rimu je protiv Lazija slavio s 4:1 i samo potvrdio kako je veliki favorit u ovom dvoboju...

Lazio nije mogao parirati Bayernu, no tako nekako se i očekivalo. Bavarci kada su "unutra" i kada su koncentrirani, stvarno su stroj. U zadnja dva prvenstvena dvoboja imali su previše padova koncentracije i za to su kažnjeni, ali na žalost Rimljana, ta dva susreta samo su mobilizirala Bayern da uđe još motiviraniji i jači u ovaj dvoboj.

Od početka je preuzeo kontrolu nad susretom i u devetoj minuti već je stigao do pogotka. Musacchio je u ovosezonskom debiju u Ligi prvaka pogriješio, loše je vraćao loptu prema Reini, to je pročitao Robert Lewandowski koji uzima loptu, prolazi španjolskog vratara i lakoćom zabija.

Lazio je deset minuta kasnije tražio kazneni udarac nakon što je Milinković-Savić pao u 16 metara, VAR je uključen, ali na nesreću srpskog veznjaka, bio je u zaleđu prije prekršaja Boatenga.

Zato Bayern dolazi do drugog gola. U 24. minuti mladi Jamal Musiala kojeg obrana Lazija uopće nije čuvala i s ruba kaznenog prostora lijepo je pogodio.

U završnici prvog dijela Bavarci postižu i treći pogodak. Najveći dio posla napravio je Coman koji je natjerao Patrica na pogrešku, zatim je Reina obranio njegov pokušaj, ali je lopta odbijena točno do Sanea koji ne griješi.

Odmah na početku drugog dijela i četvrti gol. Ponovno su dobar posao odradio Coman i Sane, Sane je ubacio, a pred golom je nespretno reagirao Acerbi koji šalje loptu u svoju mrežu.

Dvije minute kasnije Correa je uspio smanjiti zaostatak, ali bilo je to sve što je uspio napraviti.

Do kraja susreta promjena nije bilo, Bayern je imao još jednu odličnu priliku preko Lewandowskog, ali Reina je ovaj put obranio.

Bayern ima ogromnu prednost i teško je za vjerovati da je može ispustiti.

Liga prvaka, nokaut faza

osmina finala - prve utakmice

Barcelona1:4PSG
RB Leipzig0:2Liverpool
Sevilla2:3Borussia D.
Porto2:1Juventus
Atlético Madrid0:1Chelsea
Lazio1:4Bayern
Atalanta0:1Real Madrid
Borussia M.0:2Manchester City

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!