Rukomet

Mrakovčić: 'Protiv Veszprema nismo favoriti, ali to ništa ne treba značiti'

Branimir Korać • srijeda, 24.02.2021.
Mrakovčić: 'Protiv Veszprema nismo favoriti, ali to ništa ne treba značiti'
Foto: Pixsell

PPD Zagreb jučer je igrao u gostima kod Nantesa, a već sutra dočekuje Veszprem. Raspored je paklen, a vremena za pripremu gotovo i nema...

Ivica Obrvan ušao je u žrvanj, praktički niti nema vremena za treninge i pripreme utakmica. PPD Zagreb sinoć je poražen u gostima kod Nantesa, a sutra će od 20:45 dočekati Veszprem.

"Naporan je ritam jer u 48 sati imamo dvije izrazito teške utakmice. Pokušat ćemo se danas regenerirati i sutra što spremnije odigrati utakmicu što sličniju ovoj jučer, barem što se pristupa tiče. Pripremamo se od jutra za Veszprem jer nismo mogli preskakati utakmice. Danas ćemo pogledati video, dobro ih analizirati i imati jedan trening u Sutinskim vrelima uvodno-regeneracijskog karaktera. Nažalost, gotovo bez treninga ćemo uz video analizu, razgovore i sugestije tražiti dobar pristup od igrača kako bi se suprostavili Veszpremu koji posjeduje znatnu kvalitetu", kaže Obrvan.

Luka Mrakovčić nada se kako će Zagreb nastaviti pokazivati rast forme i bolju igru. Ono što je odigrao u Nantesu nije bilo loše.

"Jučer smo odigrali mogu reći jednu dobru utakmicu za kojom ostaje žal, jer izgubiš utakmicu koju si većim dijelom kontrolirao. Ne znam što nam nedostaje da već četvrtu ili petu utakmicu u sezoni na kraju ne uspijemo prelomiti u našu korist. Sigurno se vidi napredak u našoj igri što je bitno za utakmicu s Veszpremom. Nismo favoriti na papiru, ali to nikada u sportu nije garancija pobjede. Jedno je papir, a drugo je teren. Mi moramo dati sve od sebe i siguran sam da ćemo odraditi dobru pripremu", izjavio je Luka Mrakovčić.

FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!